Lunch menu

Thursday, 5 September

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med citron- och

    örthollandaise samt rotfruktspytt

  • Gård: Kalvfärsbiff med rosépeppargräddsås

    pressgurka och potatispuré

  • Äng: Gryta på garbanzobönor, chili

    och kummin serveras med örtbulgur

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med lufttorkad

    skinka, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé dill-hollandaisesås

    serveras med lättfrästa haricots verts & dillstekt potatis

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: mattar palak
  • poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Rostbiff med potatisgratäng & örtsky
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Pastagratäng "Rigatoni" med krämig

    ost & strimlad skinka

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med gräddkokt kål

    och slungad potatis

  • Veckans Kött: Stripsteak med friterade

    höstgrönsaker och pepparrotsemulsion

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaisse
  • Veckans Vegetariska: Gnocchi med bakad

    pumpa och babyspenat samt saltrostade frön

La Fontana

  • Ryggbiff med stekt potstis och pepparsås
  • Orientaliska biffar med klyftpotatis

    och basilkasås

Scandic Väst

  • Italienska biffar med basilika, soltorkade

    tomater & oliver serveras med oreganosky

  • Pankopanerad torsk serveras

    med remouladsås

  • Rostad rödbetor med getost

    & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Basilikabakad lax

    med vitvinsås

  • Rotmos med rimmad oxbringa
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk currygryta med blomkål

    och linser

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurs frikassé, gräslöksolja

    dillslungad potatis

  • Stekt fläsk, löksås, lingon, kokt potatis

Pinoccio

  • Ugnstekta kåldolmar serveras med gräddsås

    rårörda lingon och kokt potatis

  • Fisk- o skaldjursgryta med fänkål, tomat

    lök, aioli samt krutonger

Thursday, September 5