Lunch menu

Wednesday, 4 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med dansk

    remouladsås, citron och dillkokt potatis

  • Gård: Kryddrubbad långbakad högrev

    med kantarellsky och potatisgratäng

  • Äng: Sesambiffar med currysås

    rosmarinmorötter och potatisgratäng

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med

    lufttorkad skinka, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kalvfärsbiff (svenskt kött) med kantarellsås

    & rårörda lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad falukorv (fylld med äpple

    senap & bostongurka), serveras med potatismos

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: mattar palak
  • Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavstorskfilé

    med chili- & lime-mayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    ärtor & rårörda lingon

  • Fiskgratäng med räkor, dill & vitt vin
  • Veg: Bönbiffar med potatismos & lökbrynta

    haricot verts

  • Wok: Kyckling "Mongolian style"
  • Pasta: med strimlad rostbiff

    i pepparsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled Chicken med rostad majscreme

    och ostgratinerad potatis

  • Veckans Kött: Stripsteak med friterade

    höstgrönsaker och pepparrotsemulsion

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaisse
  • Veckans Vegetariska: Gnocchi med bakad

    pumpa och babyspenat samt saltrostade frön

La Fontana

  • Nattbakad högrev med timjanstekt potatis

    och rödvinssås

  • Hustes schnitzel med stekt potatis

    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Mustiga frikadeller på kalvfärs

    i tomatsås

  • Havets wallenbergare serveras

    med skirat smör & ärtor

  • Kikärtspanerad aubergine

    serveras örtkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt kyckling med jordnötssås

    samt ris

  • Fläsknoisette

    med skånsk potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff

    med ris

  • Vegetarisk currygryta med blomkål

    och linser

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad torsk, ägg- & persiljesås, kokt potatis
  • Kycklingfärslimpa, rostad pumpa, tzatziki

Pinoccio

  • Gryta på kyckling filé serveras med couscous

    champinjoner lök och bacon samt basmatiris

  • Schnitzel på rapsgris, serveras med gröna

    ärtor och bearnaisesås samt rödvinssås och rostad potatis

Wednesday, September 4