Lunch menu

Tuesday, 3 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad koljafilé

    med limesky och stompad potatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg och

    skysås) serveras med råstekt potatis

  • Äng: Krämig pasta med oliver, kapris

    feta, soltorkad tomat och spenat

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med lufttorkad

    skinka, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig oxfilépasta med färska champinjoner

    dijonsenap, rosmarin & vitlök

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller

    halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med chili- & lime-mayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Bruna bönor med stekt fläsk
  • Vildsvinsgryta ala Morberg m rött vin, kantareller

    & Karl-Johan svamp

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk

    röd chili

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i dillsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med potatis och selleripure

    samt balsamicosky och picklad gurksallad

  • Veckans Kött: Stripsteak med friterade

    höstgrönsaker och pepparrotsemulsion

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaisse
  • Veckans Vegetariska: Gnocchi med bakad

    pumpa och babyspenat samt saltrostade frön

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis, hummersås

    samt remouladsås

  • Husets köttbullar med potatis mos,lingon

    och gräddsås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis, hummersås

    samt remouladsås

  • Husets köttbullar med potatis mos,lingon

    och gräddsås

Scandic Väst

  • Kycklingspett serveras

    med jordnötssås

  • Stekt strömming serveras

    med skirat smör, lingon & ärtor

  • Röd currygryta med tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad rimmad torsk

    med grönärtsås

  • Nattbakad fläskkarré med pepparsås

    och stekt potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk currygryta

    med blomkål och linser

  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, ärtpuré, remouladsås

    kokt potatis

  • Rödvinsbräserad kyckling, champinjoner

    rökt sidfläsk, smålök, potatispuré

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt rå rörde lingon
  • Pankopanerad torsk med kokt potatis

    och serveras med basilikakräm och citron

Tuesday, September 3