Lunch menu

Monday, 2 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och

    honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt sejfilé med äppel, keso- och purjolöksröra serveras med örtrostad potatis

  • Gård

    Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ med cole slaw och sötpotatis

  • Äng

    Auberginegratäng med tomat och vitlöksrostad potatis

  • Pasta

    Pestoslungad tagliatelle med lufttorkad skinka, oliver, kapris och paprika

  • Sallad

    Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Honungsglaserad kycklingfilé med coleslaw

    serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré med portersås

    serveras med ugnsrostad klyftpotatis eller kokt potatis

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med chili- & lime-mayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé

    med dansk remouladsås

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd

    basmatiris & raijta

  • Veg: Tortellinigratäng med spenat

    valnötter & kvibille ädel

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Tortellinigratäng med strimlad skinka

    & kvibille ädel

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Äppelbrässerad karre med rostade

    rotfrukter och svampcreme

  • Veckans Kött: Stripsteak med friterade

    höstgrönsaker och pepparrotsemulsion

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaisse
  • Veckans Vegetariska: Gnocchi med bakad

    pumpa och babyspenat samt saltrostade frön

La Fontana

  • souvlaki med stekt potatis och tzatziki
  • nötkött gryta med färska grönsaker och ris

Scandic Väst

  • Grillad fjärilskotlett serveras med timjanssås

    & stekta haricot verts

  • Smörstekt kummel serveras

    med kapriskräm

  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med gräddsås och lingon
  • Stekt panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk currygryta med blomkål och linser
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili con carne, ciabatta

    syrad grädde

  • Dillkött på högrev, kumminrostade

    morötter, kokt potatis

Pinoccio

  • Kålpudding med kokt potatis och gräddsås

    samt rårörda lingon

  • Panerad spätta med kall lime sås och citron
Monday, September 2