Lunch menu

Friday, 6 September

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med vitt vin, räkor, grädde

    potatis och vitlökskrutonger

  • Gård: Grillad fläsknoisette med rödvinssky

    persiljesmör och ugnsbakad potatis

  • Äng: Grönsaksfylld tortilla med soyasås

    och kryddigt ris

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med

    lufttorkad skinka, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparstekta fläskfilémedaljonger med cognacsås,

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt kulpotatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé dill-hollandaisesås

    serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: mattar palak
  • poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med bröd

    pommes, coleslaw & tillbehör

  • Grillad chorizo med skånsk potatis & inlagd gurka
  • Veg: Halloumiburgare med bröd

    pommes, coleslaw & tillbehör

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: med kyckling, cognac

    grädde & svart peppar

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: Stripsteak med friterade

    höstgrönsaker och pepparrotsemulsion

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaisse
  • Veckans Vegetariska: Gnocchi med bakad

    pumpa och babyspenat samt saltrostade frön

La Fontana

  • Special buffé: tacos med tillbehör

Scandic Väst

  • Piccata serveras

    med vitlöksdoftande tomatsås

  • Räkfylld spätta serveras

    med skagenröra

  • Wokade nudlar med grönsaker serveras

    med sweet chilikräm

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiff med svampsås

    och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk currygryta med blomkål

    och linser

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt sej, gräddkokt svamp, pressgurka

    kokt potatis

  • Pulled pork, rostad majs, vitkål

    brioche, rostad potatis

Pinoccio

  • Lasagne alforno med tomat sallad

    och riven parmesan

  • Black and White fläskfilé med bearnaisesås

    och skysås

Friday, September 6