Lunch menu

Thursday, 22 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gård: Lasagne al forno med tomatsalsa

    och riven ost

  • Äng: Auberginerullader med paprikayoghurt

    samt risoni

  • Pasta: Pasta linguine med paprikagräddsås

    kyckling och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad med strimlad rostbiff

    och picklade grönsaker

  • Hav: Gratinerad fisk med räksås, fänkålscrunch

    och örtduchesse

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Halstrad färsk laxfilé toppad med

    fänkålsallad, serveras med kall romsås & dillstekt potatis eller kokt potatis

  • Indisk: chettinadu chicken curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Nattbakad fläskkarré med örtsky, chilibearnaise

    & klyftpotatis

  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Entrecôte med svart peppar

    & strimlad bambuskott

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
  • Pasta: Spaghetti med köttfärssås

    & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Koreansk biffgryta med chilisyrad salladskål

    och sesam

  • Veckans Kött: Helstekt Tri Tip av kalv

    med gräslökshollandaise samt rostade betor och friterad potatis

  • Veckans Under Ytan: Parmesan

    och krondillsbakad kummel med kräftsås och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Risotto

    med vitlöksrostad kål

La Fontana

  • Oxfile med hasselbackspotatis

    och pepparsås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och dill cremé

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare serveras

    med rårörda lingon, ärtor & skirat smör

  • Halstrad gös serveras

    med hummerhollandaise & sparris

  • Ris & vegofärsfyllda paprikor

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med potatispuré

    och brynt sojasmör

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    och rödbetor

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk lökpaj

    med parmesancreme

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Örtbakad sej, kantarellrisotto, tryffel
  • Benfrikotlett, gräddkokt kål

    potatis, krasse

  • Hamburgare - Högrev/entrecotekappa/

    bringa (alt. BeyondBurger) smält cheddar, tomat, tryffeldressing, saltgurka, brioche, pommes

Pinoccio

  • Pannbiff med ugn röstade lök med skysås

    och rå rörde lingon

  • Ugnsbakad falukorv med paprika

    och rotmos

Thursday, August 22