Lunch menu

Friday, 23 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxwallenbergare med citron, skirat smör

    och potatispuré

  • Gård: Svartpepparstekt fläskfilé med estragonsås

    och klyftpotatis

  • Äng: Ricotta- och spenatortelloni med zucchiniragu

    och riven ost

  • Pasta: Pasta linguine med paprikagräddsås

    kyckling och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad med strimlad rostbiff

    och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilé black & white (pepparsås &

    bearnaisesås), serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chettinadu chicken curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillad örtmarinerad kycklingfilé

    med sherrysås & potatisgratäng

  • Isterband med persiljestuvad potatis

    & rödbetor

  • Veg: Broccolibiff med potatisgratäng

    & hummus

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: "Delicata" med salami, bacon

    lök & paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesanstekt kyckling med smörad

    tomatsås och potatisgratäng

  • Veckans Kött: Helstekt Tri Tip av kalv

    med gräslökshollandaise samt rostade betor och friterad potatis

  • Veckans Under Ytan: Parmesan

    och krondillsbakad kummel med kräftsås och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Risotto

    med vitlöksrostad kål

La Fontana

  • Special buffé

    högrevhamburgare med stekt fläsk, pommes, brioche bröd

Scandic Väst

  • Grillspett på nötkött serveras

    med morotstzatziki

  • Ugnsbakad kolja toppad med räkor

    och riven pepparrot serveras med vitvinssås

  • Halloumigryta

P2 Restaurang & Catering

  • Ost- och skinkfylld schnitzel med paprikasås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk lökpaj

    med parmesancreme

  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fylld spätta med laxmousse

    beurre blanc, potatis- & ärtpuré

  • BBQ ribbs, cole slaw, chilibearnaise

    tomat & rödlökssallad

  • Hamburgare - Högrev/entrecotekappa/

    bringa (alt. BeyondBurger) smält cheddar, tomat, tryffeldressing, saltgurka, brioche, pommes

Pinoccio

  • Fjärill schnitzel med potatis gratäng

    och röd vin sås

  • Kyckling pasta med dragon sås

    och färska grönsaker

Friday, August 23