Lunch menu

Wednesday, 21 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad torskfilé med örtmajonnäs

    citron och smörsvängd potatis

  • Gård: Grillad fläskytterfilé med chilibearnaise

    rostad tomat samt potatispuck

  • Äng: Kikärtsbiff med sambalcreme

    och råstekt potatis

  • Pasta: Pasta linguine med paprikagräddsås

    kyckling och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad med strimlad rostbiff

    och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök

    gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • isterband från Hugo’s chark i Gränna, serveras

    med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Indisk: chettinadu chicken curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalasfärsbiff med bacon & gurka samt

    gräddsås & rårörda lingon

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Carbonara
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med balsamicosky och tzatsiki

    samt rostad potatis

  • Veckans Kött: Helstekt Tri Tip av kalv

    med gräslökshollandaise samt rostade betor och friterad potatis

  • Veckans Under Ytan: Parmesan

    och krondillsbakad kummel med kräftsås och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Risotto

    med vitlöksrostad kål

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och paprikasås
  • Ryggbiff med stekta grönsaker och rödvinssås

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne på kalvfärs serveras

    med saffransdoftande tomatsås

  • Smörstekt sej serveras

    med skagenröra

  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Fetaostfylld pannbiff med tzatziki
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk lökpaj med parmesancreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax linguine, hummersås, broccoli
  • Kålpudding, lingon, gräddsås, pressgurka

    kokt potatis

  • Hamburgare - Högrev/entrecotekappa/

    bringa (alt. BeyondBurger) smält cheddar, tomat, tryffeldressing, saltgurka, brioche, pommes

Pinoccio

  • Köttgryta med färska grönsaker
  • Kyckling filé med curry dragon sås

    och ris

Wednesday, August 21