Lunch menu

Tuesday, 20 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ostpanerad sejrygg med tomat-

    och basilikasås samt rispilaff

  • Gård: Chiligratinerad nötfärsbiff med rödvinssky

    och råstekt potatis

  • Äng: Mustig quorngryta med vita bönor

    blekselleri och rispilaff

  • Pasta: Pasta linguine med paprikagräddsås

    kyckling och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad med strimlad rostbiff

    och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Indisk: nadan chicken curry
  • Vegan: cabbage thoran
  • poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Parmesangratinerad laxfilé med

    gräslökshollandaise & broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
  • Pasta: med kyckling, hackade oliver & basilika

Restaurang Matkultur

  • Grillad färsbiff med pepparsky och ajvaraioli

    samt råstekta grönsaker

  • Veckans Kött: Helstekt Tri Tip av kalv

    med gräslökshollandaise samt rostade betor och friterad potatis

  • Veckans Under Ytan: Parmesan

    och krondillsbakad kummel med kräftsås och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Risotto

    med vitlöksrostad kål

La Fontana

  • Fläskschnitzel med ugnsbakad potatis

    och chamoinjonsås

  • Pannbiff med potatis mos, löksås

    samt lingonsylt

Scandic Väst

  • Grillad karré serveras med grönsaksspett

    & pepparkräm

  • Varmrökt makrill serveras

    med stuvad spenat

  • Morotsbiffar serveras

    med getostkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Köttgryta med rotsaker, bönor, tomat

    och parmesancreme

  • Färskostfylld kycklingfilé med tagliatelle

    och gorgonzolasås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk lökpaj med parmesancreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kummel, ljummen tomatsallad

    dijonvinägrett, färskpotatis.

  • Raggmunk & stekt fläsk, lingon
  • Hamburgare - Högrev/entrecotekappa/

    bringa (alt. BeyondBurger) smält cheddar, tomat, tryffeldressing, saltgurka, brioche, pommes

Pinoccio

  • Ragg munk med stektfläsk samt

    rårörda lingon

  • marinerad strömming med mos potatis

    och rårörda lingon

Tuesday, August 20