Lunch menu

Monday, 19 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtbakad flundrafilé med citronhollandaise

    och rotfruktspytt

  • Gård: Ugnsbakad kycklinglårfilé med

    baconcrisp, dijonsås och rosmarinpotatis

  • Äng: Ost- och svampgratinerad broccoli

    med rotfruktspytt

  • Pasta linguine med paprikagräddsås,

    kyckling och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad med strimlad

    rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • boeuf bourguignon (fransk köttgryta med

    syltlök, rökt sidfläsk, färska champinjoner & rött vin), serveras med ris eller kokt potatis

  • grillad kycklingfilé med chili-yoghurt, serveras

    med bulgur blandat med lättwokade grönsaker

  • Indisk: nadan chicken curry
  • Vegan: cabbage thoran
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd, basmatiris

    & rajta

  • Veg: Indisk grönsaksgryta med strimlad

    quorn, naanbröd, basmatiris & rajta

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad rostbiff

    i ädelostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rimmad oxbringa med buljongkokta

    rotfrukter och pepparrotscreme

  • Veckans Kött: Helstekt Tri Tip av kalv

    med gräslökshollandaise samt rostade betor och friterad potatis

  • Veckans Under Ytan: Parmesan

    och krondillsbakad kummel med kräftsås och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Risotto

    med vitlöksrostad kål

La Fontana

  • Bräserad nötbringa med stekt potatis

    och rödvinssås

  • Gös filé med spenatsås

    och stekta grönsaker

Scandic Väst

  • Honugnsglaserad fläskytterfilé på rostade

    rotfrukter serveras med äpple & currysås

  • Vitvinspocherad torskrygg serveras

    med ägg & persiljesås

  • Ugnsrostad rotfrukter med fetaost

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med rotsaksgratäng och timjangräddsås
  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk lökpaj med parmesancreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad falukorv, senaps crème

    potatis puré

  • Kycklingbröst, ört crème, vitlöksrostade

    rotsaker, chorizo

  • Hamburgare - Högrev/entrecotekappa/

    bringa (alt. BeyondBurger) smält cheddar, tomat, tryffeldressing, saltgurka, brioche, pommes

Pinoccio

  • Ryggbiff med rå stekt potatis

    och kantarell sås

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och curry sås

Monday, August 19