Lunch menu

Thursday, August 15

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål
    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med citronaioli
    toppad med kräftstjärtar
  • Gård: Örtmarinerad grillad kycklingfilé
    med rosmarinyoghurt och klyftpotatis
  • Äng: Husets paj med linser, bönor
    och keso samt citronaioli och ärtskott
  • Pasta: Penne Rigate med fläskfilé
    röd pestosås och zucchini
  • Sallad: Potatissallad vinägrett
    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • flygande jacob
    (kycklingfilé, bacon, banan & jordnötter), serveras med ris
  • Indisk: chicken masala
    Vegan: dal tadka
  • poke bowl
    med yakiniku-biff, lax eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé
    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Ceasarsallad med kyckling
    bacon, parmesan & krutonger
  • Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Kyckling med strimlad lök & svart peppar
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rödvinsbrässerad kyckling
    med rökt sidfläsk, smålök och champinjoner
  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon
    ärtor och skirat smör
  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat
    musslor och purjolök samt aioli
  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne
    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Panerad rödspätta med stekt potatis
    och avocado cremé
  • Entrecote med stekta grönsaker
    och pepparsås

Scandic Väst

  • Örtbakad kalv serveras med rostad vitlökssky
    och ugnsrostad tomat
  • Färskostgratinerad spätta serveras
    med limekräm och grillad fänkål
  • Potatis & tomatpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddsotad lax med rostad färskpotatissallad
    och kall krassesås
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och
    romsås samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne
    med spenat och fetaost
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, potatispuré
    lingon, skirat smör
  • Sotad majskyckling
    casesarpotatissallad, rotsakschips
  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri
    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor
  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa
    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes
Thursday, August 15