Lunch menu

Thursday, 15 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med citronaioli

    toppad med kräftstjärtar

  • Gård: Örtmarinerad grillad kycklingfilé

    med rosmarinyoghurt och klyftpotatis

  • Äng: Husets paj med linser, bönor

    och keso samt citronaioli och ärtskott

  • Pasta: Penne Rigate med fläskfilé

    röd pestosås och zucchini

  • Sallad: Potatissallad vinägrett

    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • flygande jacob

    (kycklingfilé, bacon, banan & jordnötter), serveras med ris

  • Indisk: chicken masala

    Vegan: dal tadka

  • poke bowl

    med yakiniku-biff, lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Ceasarsallad med kyckling

    bacon, parmesan & krutonger

  • Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Kyckling med strimlad lök & svart peppar
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rödvinsbrässerad kyckling

    med rökt sidfläsk, smålök och champinjoner

  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon

    ärtor och skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat

    musslor och purjolök samt aioli

  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne

    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Panerad rödspätta med stekt potatis

    och avocado cremé

  • Entrecote med stekta grönsaker

    och pepparsås

Scandic Väst

  • Örtbakad kalv serveras med rostad vitlökssky

    och ugnsrostad tomat

  • Färskostgratinerad spätta serveras

    med limekräm och grillad fänkål

  • Potatis & tomatpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddsotad lax med rostad färskpotatissallad

    och kall krassesås

  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne

    med spenat och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, potatispuré

    lingon, skirat smör

  • Sotad majskyckling

    casesarpotatissallad, rotsakschips

  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri

    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor

  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa

    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes

Thursday, August 15