Lunch menu

Friday, 16 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxlasagne

    med spenat serveras med pepparrotsyoghurt

  • Gård: Paprikafylld kalvfärsbiff

    med gräddkokta kantareller och timjanpotatis

  • Äng: Krämig grönsaksgryta

    med fänkål, aubergine och tomat samt bulgur

  • Pasta: Penne Rigate

    med fläskfilé, röd pestosås och zucchini

  • Sallad: Potatissallad vinägrett

    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås

    & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken masala

    Vegan: dal tadka

  • poke bowl med fläskkarré

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Entrecôte med chili & vitlök
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Sotad Briskett med bbq-bearnaise

    samt friterade rotfrukter och örtpesto

  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon

    ärtor och skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat

    musslor och purjolök samt aioli

  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne

    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Black & white
  • Lammrostbiff & fläskfilé

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilémedaljong serveras

    med bearnaisesås stekta haricots verts med bacon

  • Fetaostbakad lax serveras med bulgursallad
  • Ratatouille serveras med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav

    med potatismos och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne

    med spenat och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskburgare, crispsallad

    rom-& kaprissås, brioche, citron

  • Fläskschnitzel, kryddsmör

    rostad potatis, rödvinssås

  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri

    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor

  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa

    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes

Friday, August 16