Lunch menu

Wednesday, 14 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med skagensås

    citron och dillslungad potatis

  • Gård: Cajunrubbad fläskytterfilé

    med chipotlemajonnäs och limerostad potatis

  • Äng: Broccolibiff med chipotlemajonnäs

    och limerostad potatis

  • Pasta: Penne Rigate med fläskfilé

    röd pestosås och zucchini

  • Sallad: Potatissallad vinägrett

    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff med sås på soltorkade

    tomater & salvia, serveras med lingon & potatismos eller kokt potatis

  • hemlagad pytt i panna, serveras

    med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • Indisk: chicken masala

    vegan: dal tadka

  • Poke bowl med pankopanerad

    kycklingfilé, lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade

    grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli

    BBQ-sås & stekt vitlökspotatis

  • Het Korvstroganoff med falukorv

    & chorizo samt ris

  • Veg: Pasta med valnötter, spenat

    & kvibille ädel

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat

    & mozzarella

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med syrad spetskål

    och pepparrotssky samt slungade ruofrukter

  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon

    ärtor och skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat

    musslor och purjolök samt aioli

  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne

    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Kalvytterfilé med duchessepotatis

    och rödvinssås

  • Kycklinglårfilé med stektpotatis

    och aioli

Scandic Väst

  • Grekiska biffar serveras

    med tzatziki

  • Pankopanerad kummel serveras

    med remouladsås och ärtor

  • Västerbottenpaj serveras med rödlök

    och cream fraiche

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne med fetaost

    och soltomatcreme

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne

    med spenat och fetaost

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

  • Räksallad med sparris och ägg

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurspaella, paprikayoghurt
  • Pasta carbonara, äggula

    grana padano, griskind

  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri

    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor

  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa

    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes

Wednesday, August 14