Lunch menu

Tuesday, 13 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad torsk med ljummen

    bulgursallad och brynt smörsås

  • Gård: Nattbrässerad högrev med mangoglace

    skysås samt potatispuré

  • Äng: Paprikasotad palsternacka

    med bulgursallad och örtsås

  • Pasta: Penne Rigate med fläskfilé

    röd pestosås och zucchini

  • Sallad: Potatissallad vinägrett

    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • pasta alfredo med kyckling (färska champinjoner

    basilika, vitlök & parmesan)

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mattar palak
  • Poke bowl med fläskkarré

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: Kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med gräslökscreme & broccoli
  • Vildsvinsgryta från Basunda Gård

    med kantareller & enbär samt rårörda lingon

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • "Femöring" Pannbiff med stekt ägg lök

    och persiljesmör samt slungad färskpotatis

  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon

    ärtor och skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat

    musslor och purjolök samt aioli

  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne

    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås

    och lingon

  • Varmrökt lax med kokt potatis

    och kall romsås

Scandic Väst

  • Pulled Pork serveras med picklad rödlök

    cream fraiche och tortillabröd

  • Fiskgratäng toppad med räkor och sparris
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Lammkorv med rostad potatis

    och blomkål samt srirachamajo

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne

    med spenat och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad lubb, pepparrot, räkor

    skirat smör, krossad färskpotatis

  • Köttfärslimpa, lingonsylt

    ättiksgurka, kokt potatis, vinbärssås

  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri

    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor

  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa

    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes

Tuesday, August 13