Lunch menu

Tuesday, August 13

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon
    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad torsk med ljummen
    bulgursallad och brynt smörsås
  • Gård: Nattbrässerad högrev med mangoglace
    skysås samt potatispuré
  • Äng: Paprikasotad palsternacka
    med bulgursallad och örtsås
  • Pasta: Penne Rigate med fläskfilé
    röd pestosås och zucchini
  • Sallad: Potatissallad vinägrett
    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • pasta alfredo med kyckling (färska champinjoner
    basilika, vitlök & parmesan)
  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mattar palak
  • Poke bowl med fläskkarré
    lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé
    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: Kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med gräslökscreme & broccoli
  • Vildsvinsgryta från Basunda Gård
    med kantareller & enbär samt rårörda lingon
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • "Femöring" Pannbiff med stekt ägg lök
    och persiljesmör samt slungad färskpotatis
  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon
    ärtor och skirat smör
  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat
    musslor och purjolök samt aioli
  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne
    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås
    och lingon
  • Varmrökt lax med kokt potatis
    och kall romsås

Scandic Väst

  • Pulled Pork serveras med picklad rödlök
    cream fraiche och tortillabröd
  • Fiskgratäng toppad med räkor och sparris
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Lammkorv med rostad potatis
    och blomkål samt srirachamajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne
    med spenat och fetaost
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad lubb, pepparrot, räkor
    skirat smör, krossad färskpotatis
  • Köttfärslimpa, lingonsylt
    ättiksgurka, kokt potatis, vinbärssås
  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri
    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor
  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa
    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes
Tuesday, August 13