Lunch menu

Monday, 12 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sparris- och oreganofylld hokifilé

    med citronsås och stompad potatis

  • Gård: Pannbiff med stekt lök

    rårörda lingon och stekt potatis

  • Pasta: Penne Rigate

    med fläskfilé, röd pestosås och zucchini

  • Sallad: Potatissallad vinägrett

    med primörer, rökt laxcreme och pepparrot

  • Äng: Ostgratinerad blomkål

    med purjolök samt rotfruktsgratäng

Restaurang Chili & Lime

  • lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad

    ALT: vegetarisk lasagne

  • Ört- & vitlöksmarinerad svensk fläskkarré

    med cidersås, serveras med ugnsrostad potatis

  • Indisk: butter chicken

    Vegan: mattar palak

  • Poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd

    basmatiris & rajta

  • Veg: Indisk grönsaksgryta med strimlad

    quorn, naanbröd, basmatiris & rajta

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lättrökt pastramikotlett

    med rotfruktsgratäng och krydsky

  • Veckans Kött: Wallenbergare med lingon

    ärtor och skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Fiskgryta med spenat

    musslor och purjolök samt aioli

  • Veckans Vegetariska: Vegetarisk Lasagne

    med fänkålstzatsiki

La Fontana

  • Bräserad högrev med stekt

    potatis och rödvinssås

  • Kycklingschnitzel med varma grösaker

    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Teriyakibakad kycklingklubba serveras

    med stekt ris och chilikräm

  • Halstrad torskfilé serveras med kapriskräm
  • Vegetarisk tacopaj

P2 Restaurang & Catering

  • Thaikycklinggryta med ris
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk svamplasagne

    med spenat och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Oxbringa, pepparrotssås

    ångad morot, kokt potatis

  • Tikka Masala, naanbröd, ris
  • Hamburgare högrev/bringa/entrecotekappa

    alt, Beyondburger, prästost, chipotleketchup, inlagd gurka, silver lök, brioche, pommes

  • Vegetarisk - Smörstekt rotselleri

    tryffelhollandaise, sojabönor, pumpakärnor

Monday, August 12