Lunch menu

Wednesday, 19 June

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pankostekt spätta med brynt

    smör, rödbetor, kapris och potatispuré

  • Gård: Tomat- och vinbrässerad fläskytterfilé

    med spenat- och grönsaksrisotto

  • Äng: Vegetarisk tortilla med bönor

    chili och lime samt löksalsa

  • Pasta: Spagetti i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami, feta

    och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Biff à la lindström med gräddsås

    inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)

    med tomatsås, serveras med ris

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: chenna masala
  • Poke bowl med kyckling med femkrydda

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingspett med bearnaise & BBQ-sås
  • Het Korv Stroganoff med chorizo samt ris
  • Veg: Grönsakswok med strimlad

    quorn, cocosmjölk, chili & ris

  • Wok: Kycklingwok med cocosmjölk & chili
  • Pasta: Räkor "Cajun"

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med fetaost och rostad vitlökssky

    samt tomataioli och rostad potatis

  • Veckans Kött: Oxkind med tryffelkål

    och rödvinssky samt färskpotatis

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax med stuvad

    potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pizza

    med rostade grönsaker och soltorkad tomat samt parmesancreme

La Fontana

  • Fish & Chips med pommes

    och remouladsås

  • Kalvfärsbiffar med basilikasmak

    och stekt potatis

Scandic Väst

  • Dansk fläskstek serveras med rödkål

    & äppelsky

  • Paella serveras med aioli
  • Morotsbiffar med myntakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv med potatismos

    och gurkmajo

  • Lammfärsbiff med oliv-

    och vitlöksbearnaise

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök, gräddfil

    brynt smör och färskpotatis

  • Bönchili med ris och gräddfil
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurslasagne, saffran

    ricotta, bladspenat

  • Pannbiff, stekt lök, gräddsås,

    lingon, kokt potatis

  • Hamburgare: Entrecottekappa/högrev/

    bringa ”Cheese”, tärnad gul lök, saltgurka, cheddarost, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk: Potatiskrokett

    västerbottenostgratinerad portabella, smörsås, rostade nötter

Wednesday, June 19