Lunch menu

Thursday, 20 June

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxlasagne med pepparrotsyoghurt

    och spenat

  • Gård: Salviamarinerad helgrillad fläskfilé

    med vitvinssky och potatisgratäng

  • Äng: Kryddig kikärtsbiff med råmarinerad blomkål

    och potatisgratäng

  • Pasta: Spagetti i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami

    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad fläskfilé med cognacssås

    serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: chenna masala
  • Poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & lime

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling med tomat och basilikasås

    samt saffransris

  • Veckans Kött: Oxkind med tryffelkål

    och rödvinssky samt färskpotatis

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med stuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pizza

    med rostade grönsaker och soltorkad tomat samt parmesancreme

La Fontana

  • Pizzabuffé med olika sås

Scandic Väst

  • Porterstekt serveras med gräddsås

    & pressgurka

  • Klassisk fish & chips
  • Vegetariska vårrullar serveras

    med sweetchili

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med västerbottenost, nachos

    gräddfil och ris

  • Gravad lax med dillstuvad potatis

    och senapssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök, gräddfil

    brynt smör och färskpotatis

  • Bönchili med ris och gräddfil
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Gravad lax, hovmästarsås,

    dillstuvad potatis

  • Chilibakad karré övernatt

    kallslagen bearnaise, potatisterrin

  • Hamburgare: Entrecottekappa/högrev/

    bringa ”Cheese”, tärnad gul lök, saltgurka, cheddarost, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk: Potatiskrokett

    västerbottenostgratinerad portabella, smörsås, rostade nötter

Thursday, June 20