Lunch menu

Tuesday, 18 June

Brödernas kök

  • Sallad – Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med purjo- och sellerislaw

    och persiljestompad potatis

  • Gård: Fransk färsbiff med rostad potatis, rotfrukter

    samt grönpeppargräddsky

  • Äng: Gratinerad broccoli med sellerislaw, rotfrukter

    och stompad potatis

  • Pasta: Spagetti i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami, feta

    och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Pasta alfredo med kyckling

    (färska champinjoner, basilika, vitlök & parmesan)

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavstorskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fetafylld färsbiff med örtsky & potatismos
  • Parmesangratinerad laxfilé

    med gräddstuvad bladspenat

  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med spenat & hackade mandlar

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesam & vitlök
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Kalvstek med citrongräddsås

    och gräslöksslungade grönsaker

  • Veckans Kött: Oxkind med tryffelkål

    och rödvinssky samt färskpotatis

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med stuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pizza

    med rostade grönsaker och soltorkad tomat samt parmesancreme

La Fontana

  • Fläskschnitzel med champinjonsås

    gröna ärter, och klyftpotatis

  • Kall rökt lax med potatis sallad

    och dill cremé

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne med vitlöksdoftande tomatsås
  • Skaldjursfyllda spättarullader serveras

    med citrussås

  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Rimmad torsk med ägg och persiljesås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök, gräddfil,

    brynt smör och färskpotatis

  • Bönchili med ris och gräddfil
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad sej, skagenröra, dillkokt

    färskpotatis

  • Kalops, rödbeta, kokt potatis
  • Hamburgare: Entrecottekappa/högrev/

    bringa ”Cheese”, tärnad gul lök, saltgurka, cheddarost, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk: Potatiskrokett

    västerbottenostgratinerad portabella, smörsås, rostade nötter

Tuesday, June 18