champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost
och persiljestompad potatis
samt grönpeppargräddsky
och stompad potatis
med lufttorkad skinka och purjolök
och sparris samt vitlöksdressing
(färska champinjoner, basilika, vitlök & parmesan)
med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron
samt vårrulle & jordnötssås
med lättwokade grönsaker & currysås
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
med gräddstuvad bladspenat
med spenat & hackade mandlar
med riven ost
och gräslöksslungade grönsaker
och rödvinssky samt färskpotatis
med stuvad potatis och senapscreme
med rostade grönsaker och soltorkad tomat samt parmesancreme
gröna ärter, och klyftpotatis
och dill cremé
med citrussås
samt kokt potatis
brynt smör och färskpotatis
färskpotatis
bringa ”Cheese”, tärnad gul lök, saltgurka, cheddarost, senap, brioche, pommes
västerbottenostgratinerad portabella, smörsås, rostade nötter
Great news and event invitations
Copy the url below and add it to your calendar or download the iCal-file.