Lunch menu

Monday, 17 June

Brödernas kök

  • Sallad – Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé på örtsauterade grönsaker

    saffransris och limeaioli

  • Gård: Rosmarinstekt kycklingfilé

    med rostad paprikasås och vitlökspotatis

  • Äng: Ugnsbakad aubergine med citron

    chipotlechilibönor samt saffransris

  • Pasta: Spagetti i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami, feta

    och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk biff-chiligryta

    med nacho-chips samt toppad med guacamole, serveras med ris

  • Äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med skysås & äppelmos, serveras med timjanrostad potatis

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavstorskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt potatis & gräddsås

  • Stekt panerad kummelfilé

    med dill-& romsås samt färsk potatis

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika

    med potatissallad & rostad lök

  • Wok: Kyckling med svart peppar & chili
  • Pasta: med rostbiff & färska champinjoner

    i gorgonzolasås

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med rödcurry och limeblad

    samt gurk och vårlökssallad

  • VeckaKött: Oxkind med tryffelkål

    och rödvinssky samt färskpotatis

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med stuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pizza med rostade grönsaker

    och soltorkad tomat samt parmesancreme

La Fontana

  • Mozzrella fyld köttbullar med steket potatis

    och tzatziki

  • Krämig fiskgratäng med grönsaker och dill

Scandic Väst

  • Fjärilskotletter serveras

    med champinjonsås

  • Smörstekt kummel serveras

    med stekt fänkål & gräslökskräm

  • Cannelloni med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Spätta med kall skagensås
  • Thai kycklinggryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök, gräddfil

    brynt smör och färskpotatis

  • Bönchili med ris och gräddfil
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Oxbringa, senapssås, pepparrot, kokt potatis
  • Coq au vin: kyckling, röttvin, syltlök

    champinjoner, rökt sidfläsk, potatispuré

  • Hamburgare: Entrecottekappa/högrev/

    bringa ”Cheese”, tärnad gul lök, saltgurka, cheddarost, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk: Potatiskrokett

    västerbottenostgratinerad portabella, smörsås, rostade nötter

Monday, June 17