Lunch menu

Tuesday, 4 June

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Torskfilé med avocado- och limesås

    chilimajs och citronpotatis

  • Gård: Lasagne al forno med tomat-

    och lökssalsa och riven ost

  • Äng: Vegetarisk lasagne med

    tomat- och löksalsa och riven ost

  • Pasta: Pasta frutti di mare med

    hummersås och mozzarella

  • WaldorfSallad: sallad med rostbiff, druvor

    valnötter och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • krämig Fläskfilépasta med färska champinjoner

    vitlök, örter & citron

  • Indisk: nadan kozhi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta

    med chili- & lime-mayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Sesambakad laxfilé med wasabicreme & sparris
  • Veg: Sesambakad aubergine

    med wasabicreme & sparris

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med sesam och chilipicklad gurka

    samt slungad amandine och kryddsky

  • Veckans Kött: Flankstek

    med ugnsbakade grönsaker och pepparsky

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål

    med hummus och brynt smör med örter och vitlök

La Fontana

  • Smörstekt panerad rödspätta med kokt potatis

    dansk remouladsås, och citronklyfta

  • Husets köttbullar med stekt potatis

    rårörda lingon,saltgurka,och gräddsås

Scandic Väst

  • Parmesanbakad fläskfilé serveras

    med gorgonzolasås & grillad tomat

  • Smörstekt uer serveras med Sandefjordsås
  • Tortilla de patatas

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt sidfläsk med stuvad vitkål
  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök, gräddfil

    brynt smör och färskpotatis

  • Vegetarisk bönbiff med sesamstekt

    broccoli och sojamajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad torsk, gurkrelish

    syrad grädde, kokt färskpotatis

  • Wallenbergare, potatispuré

    brynt smör, gröna ärter

Pinoccio

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Panerad spätta med citronmajonnäs
Tuesday, June 4