Lunch menu

Monday, 3 June

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad alaskafilé med sås på dill

    och fänkål samt potatisstomp

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon

    och rostad potatis

  • Äng:Ricotta- och spenatfylld tortelloni

    med tomat- och aubegineragu samt ost

  • Pasta: Pasta frutti di mare med hummersås

    och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad med rostbiff, druvor

    valnötter och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad rostbiff med rödvinssky

    serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng

  • Flygande jacob

    (kycklingfilé, bacon, banan & jordnötter)

  • Indisk: nadan kozhi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med chili-

    & lime-mayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ugnsgratinerad falukorv med ost

    gurka & senap samt potatismos

  • Stekt panerad spättafilé med skagenröra
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre

    med rostade grönsaker samt paprika aioli och örtsky

  • Veckans Kött: Flankstek

    med ugnsbakade grönsaker och pepparsky

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål

    med hummus och brynt smör med örter och vitlök

La Fontana

  • Marinerade grillade kycklingspett

    med stekt potatis och bearnaise

  • Orientaliska biffar med rostade säsongsgrönsaker

    och kall tzatziki

Scandic Väst

  • Plommonspäckad fläskkarré serveras

    med gräddsås & svartvinbärsgelé

  • Vitvinspocherad kummel serveras

    med vitvinssås

  • Rotfruktsrösti med sweetchilikräm

    och marinerad tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinglasagne med currycole slaw
  • Laxfärsbiff med stekt ris och korianderdressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök, gräddfil

    brynt smör och färskpotatis

  • Vegetarisk bönbiff med sesamstekt

    broccoli och sojamajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta carbonara, lagrad prästost, äggula
  • Korvstroganoff, senaps crème, ris

Pinoccio

  • Köttbullar med potatismos gräddsås & lingon
  • Fiskgratäng med potatismos
Monday, June 3