Lunch menu

Wednesday, 5 June

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra

    serveras med citron och dillkokt potatis

  • Gård: Texas beef chili med guacamole

    nachos och rispilaff

  • Äng: Dinkelbiffar med pumpakärnor

    dijonsenapscreme och rispilaff

  • med hummersås och mozzarella

    Pasta: Pasta frutti di mare

  • Sallad: Waldorfsallad med rostbiff, druvor

    valnötter och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff med sås på soltorkade

    tomater & salvia, serveras med lingon & potatismos eller kokt potatis

  • Halstrad färsk laxfilé med pesto-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: cabbage thoran
  • poke bowl med kyckling

    med femkrydda, lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise, ärtor & grilltomat

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: med oxfilé, cognac, grädde

    & svart peppar Idag bjuder Rejmes på nåt gott till kaffet. Finfina bilar på plats!

Restaurang Matkultur

  • Pulled chicken med rostad majscreme

    och vitlöksbakad potatis

  • Veckans Kött: Flankstek

    med ugnsbakade grönsaker och pepparsky

  • Veckans Under Ytan: Fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål med hummus

    och brynt smör med örter och vitlök

La Fontana

  • Mörmarinerade stekta biffar med pepparsås

    på 4 sorters peppar,och ugnsrostade potatisklyftor

  • Husets schnitzel med gröna ärtor,champinjonsås

    och citronklyfta

Scandic Väst

  • Tandori kyckling serveras med currysås
  • Rökt makrill serveras

    med dillstuvad potatis

  • Kikärtspanerad aubergine örtkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk skirat smör

    riven pepparrot och hackat ägg

  • Bacon- och jalapenobratwurst med potatismos

    och syrad grönsaksmajo

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Matjessill med hackat ägg, gräslök

    gräddfil, brynt smör och färskpotatis

  • Vegetarisk bönbiff

    med sesamstekt broccoli och sojamajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Krämig fisk & skaldjursspagetti

    kräftor, bladspenat

  • Baconlindad köttfärslimpa, champinjonsås

    råstekt brysselkål, kokt potatis

Pinoccio

  • Skomnakarelåda med potatis & skysås
  • Schnitzel med rödvinssås & stekt potatis
Wednesday, June 5