Lunch menu

Tuesday, 28 May

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torsk med rostade rödbetor

    och kapris, spenat och brynt smör

  • Gård: Chiliwokat fläskkött med purjo

    paprika och zucchini samt jasminris

  • Äng: Currykryddad kikärtsbiff

    med lök- paprikasalsa samt jasminris

  • Pasta: Cellentani med chilistekt kyckling

    gräddkokt svamp och grana padano

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon

    och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    ananas, curry & cashewnötter

  • Indisk: chicken vindaloo

    Vegan: chenna masala

  • Poke bowl med fläskkarré

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé med örtcreme

    & grilltomat

  • Nattbakad kotlett med potatis-&

    purjolöksgratäng, pepparsås

  • Veg: Parmesangratinerad aubergine

    med örtcreme & grilltomat

  • Kyckling med thai basilika, chili & färsk ingefära
  • Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling med tomat och salviasmörsås

    samt couscous med grillade grönsaker

  • Veckans Kött: Nattbakad briskett

    med syrad lökaioli och rostade rotfrukter

  • Veckans Under Ytan: Halstrad lax

    med brynt örtsmör samt färskpotatis och bakad tomat

  • Veckans Vegetariska: Vårrullar

    med chilidipp och nudelsallad

La Fontana

  • Smörstekt fisk med kokt potatis

    och dillcréme(innehåller gluten)

  • Grillade Nöttköttspett med stekt potatis

    och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Stekt fläsk serveras med löksås

    & rårörda lingon

  • Färskostbakad lax serveras med gräslökskräm
  • Vitvinsbakad spetskål med hummus

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt inlagd strömming med dill-

    och västerbottenpotatismos samt kall örtsås

  • Pannbiff med löksky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Rostbiff med potatissallad och rostad lök
  • Ricottafylld canneloni med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, Caesarpotatis
  • Raggmunk, stekfläsk, lingon
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev, cheddar

    jalapeños, dressing, brioche, crispsallad, gul lök, pommes

  • Vegetarisk – Pizza, 4ostar, rucola, crème fraiche
  • Sopplunch

Pinoccio

  • stekt fläsk med löksås kokt potatis
  • panerad spätta med dillmajonnäs
Tuesday, May 28