Lunch menu

Wednesday, 29 May

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk med räkor, lök

    och dill serveras med citronpotatis

  • Gård: Wallenbergare med gräddsås

    rårörda lingon och potatispuré

  • Äng: Ost, purjo- och broccolipaj

    med salviakeso

  • Pasta: Cellentani med chilistekt kyckling, gräddkokt

    svamp och grana padano

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon

    och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • Fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    servaras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: al palak
  • Poke bowl med kyckling med vietnamesisk femkrydda

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Vegan 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Vegan 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Vegan 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    rårörda lingon & ärtor

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, guaqemole

    & nachos

  • Veg: Grönsaks Faijtas

    med ris, tortilla, guaqemole & nachos

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad högrev med vitlöksrostad

    potatis samt bearnaise

  • Veckans Kött: Nattbakad briskett

    med syrad lökaioli och rostade rotfrukter

  • Veckans Under Ytan: Halstrad lax

    med brynt örtsmör samt färskpotatis och bakad tomat

  • Veckans Vegetariska: Vårrullar

    med chilidipp och nudelsallad

La Fontana

  • Currymarinerade kycklingspett

    med ugnsbakade grönsaker och aioli

  • Pannbiff med gräddsås, stekt löksky och lingon

    tillbehör kokt och stekt potatis

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras

    med bearnaisesås, rödvinssås & stekta

  • Haricots verts med bacon
  • Pankopanerad sej serveras med tartarsås
  • Ostfyllda champinjoner

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med sparrissås och krossad potatis
  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Rostbiff med potatissallad och rostad lök
  • Ricottafylld canneloni med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Skärgårdsgryta, krutonger, ramslöksaioli

    kokt färskpotatis

  • Bakad fläsksida, kålsallad

    starksenap, potatispuré

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev, cheddar

    jalapeños, dressing, brioche, crispsallad, gul lök, pommes

  • Vegetarisk – Pizza, 4ostar, rucola, crème fraiche
  • Sopplunch

Pinoccio

  • Benfri kotlett m pepparsås & stekt potatis
  • Lasagne al forno
Wednesday, May 29