Lunch menu

Monday, 27 May

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Hokifilé under morot- och zucchinitäcke

    samt örtstompad potatis

  • Gård: Husets ostfyllda färsbiff med basilikagräddsås

    och råstekt potatis

  • Äng: Marockansk het gryta

    med aubergine, zucchini och couscous

  • Pasta: Cellentani med chilistekt kyckling, gräddkokt

    svamp och grana padano

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon

    och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • lasagne med tomat- & ruccolasallad

    ALT: vegetarisk lasagne

  • BBQ-glacerad svensk fläskkarré med

    örtkryddad färskost, serveras med ugnsrostad potatis

  • Indisk: chicken vindaloo

    vegan: chenna masala

  • Poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Fish and chips
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Pastramistekt kotlett

    med ugnsbakade rotfrukter och örtgräddsås

  • Veckans Kött: Nattbakad briskett

    med syrad lökaioli och rostade rotfrukter

  • Veckans Under Ytan: Halstrad lax

    med brynt örtsmör samt färskpotatis och bakad tomat

  • Veckans Vegetariska: Vårrullar

    med chilidipp och nudelsallad

La Fontana

  • Kyckling cordon bleu med klyftpotatis

    och champinjonssås

  • BBQ marinerade-Revbensspjäll

    med ugnsrostade grönsaker

Scandic Väst

  • Baconfyllda nötfärsbiffar serveras

    med soltorkadtomatsky

  • Kokt torsk serveras med ägg & persiljesås
  • Rödbetsbiffar serveras med örtkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad spätta med remouladsås
  • Indisk kycklinggryta med ris och yoghurt
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Rostbiff med potatissallad och rostad lök
  • Ricottafylld canneloni med stuvad spenat
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili con pollo, tomat, chorizo, ris
  • Biff a la Lindström, persilje- & kaprissmör,

    potatispuré

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev, cheddar

    jalapeños, dressing, brioche, crispsallad, gul lök, pommes

  • Vegetarisk – Pizza, 4ostar, rucola, crème fraiche
  • Sopplunch

Pinoccio

  • späckad färsbiff med fetaost potatis & skysås
  • Hotwings med pommes & bearnaisesås
Monday, May 27