Lunch menu

Thursday, 23 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Husets gräddiga fiskgryta

    med lök, fänkål, räkor och krutonger

  • Gård: Viltfärsbiff med lingongräddsås

    baconcrunch och gratinerad potatis

  • Äng: Honungsrostade rödbetor med ruccola

    solrosfrön, matvete och ostcreme

  • Pasta: Spagetti med röd pestosås

    lufttorkad skinka och mozzarella

  • Sallad: Couscoussallad toppad med

    kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Halstrad färsk laxfilé toppad med fänkålsallad

    serveras med kall romsås & dillstekt potatis

  • Indisk: deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • poke bowl med yakiniku-biff

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Gulaschsoppa/Svampsoppa

    rabarber-& jordgubbspaj med vaniljsås

  • Ceasarsallad med kyckling, bacon & krutonger
  • Veg: Svampsoppa & paj eller Spenatlasagne

    med quornfärs & coleslaw

  • Wok: Kyckling med sesamolja, vitlök & färsk röd chili
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsragu med persiljebakade

    morötter och potatisterrine

  • Veckans Kött: Helgrillad kottletrack

    av rapsgris med färskpotatissallad samt citron och vitlökssmör

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaiss

    med krutonger och saffransaioli

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare

    med bbq-majonnäs samt klyfftpotatis och picklad lök

La Fontana

  • Kyckling cordon bleu

    med klyftpotatis och champinjonssås

  • Grillad laxfilé med palsternackapuré

    och ugnsbakade grönsaker

Scandic Väst

  • Honungsglaserad fläsksida serveras med

    sockerstekta äpple & ingefärasky

  • Smörstekt gös serveras med hummersås
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och saltgurka
  • Inkokt lax med dillmajonnäs

    pressgurka och färskpotatis

  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Tomat- och basilikapaj med kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kapkummel, smörad musselbuljong

    sparris, persiljepotatis

  • Lasagne, coleslaw
  • Hamburgare ”DeKevil” - Högrev/Bringa/Entrecote

    BBQsås, picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel

  • Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu

    sojaböna, picklad rödkål

Pinoccio

  • Porterstek m potatis portersås & svartavinbärsgele
  • Kycklinggryta med ris
Thursday, May 23