Lunch menu

Friday, 24 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa

    stekt kål, broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitvinsbakad flundrafilé

    med grön ärthummus och stekt grönsaksris

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med chilibearnaise och friterad potatis

  • Äng: Krämig gryta med fänkål

    och aubergine samt grönsaksris

  • Pasta: Spagetti med röd pestosås

    lufttorkad skinka och mozzarella

  • Sallad: Couscoussallad toppad

    med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås

    & picklad rödlök, serveras med stekt kulpotatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans schnitzel med bearnaise, rödvinssås & ärtor
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med kyckling, mozzarella & soltorkad tomat
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med kaprissmör samt citronsky

    och råstekta grönsaker

  • Veckans Kött: helgrillad kottletrack av rapsgris

    med färskpotatissallad samt citron och vitlökssmör

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaiss

    med krutonger och saffransaioli

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare

    med bbq-majonnäs samt klyfftpotatis och picklad lök

La Fontana

  • Specialbuffé: Högrevsburgare med stekt fläsk,husets

    hamburgerdressing, cheddarost, briochebröd, pommes frites

Scandic Väst

  • Kalvschnitzel serveras med rödvinssås

    & kaprissmör

  • Klassisk bouillabaisse serveras med smetana

    & krutonger

  • Parmesanpanerad aubergine

    serveras med sweetchilikräm

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Tomat- och basilikapaj med kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Getostbakad lax, betor, hasselnötsvinigrett
  • Kyckling cordon bleu, cafe de parissås

    rostad potatis

  • Hamburgare ”DeKevil” - Högrev/Bringa/Entrecote

    BBQsås, picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel

  • Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu

    sojaböna, picklad rödkål

Pinoccio

  • Schnitzel m stekt potatis & rödvinssås
  • Fish & chips med citronmajonnäs
Friday, May 24