Lunch menu

Wednesday, 22 May

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pankostekt rödspätta med

    västkuströra, citron och dillkokt potatis

  • Gård: Grillad fläskkarré

    BBQ med tzatziki, grilltomat och potatisklyftor

  • Äng: Ingefärsglacerad blomkål

    med röd currycreme och basmatiris

  • Pasta: Spagetti med röd pestosås

    lufttorkad skinka och mozzarella

  • Sallad: Couscoussallad toppad med

    kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff med skysås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • grillad nötchorizo med gurkmajonnäs & potatismos
  • Deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Poke bowl med kyckling med femkrydda

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Stekt panerad stillahavsspätta

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med picklad rödlök, fetaostcreme

    & rödvinssky

  • Fiskgratäng med grön sparris, kräftstjärtar

    och vitt vin

  • Veg: Grönsakswok med cashewnötter

    cocosmjölk & curry

  • Wok: Kyckling "Paneng" med cocosmjölk & röd curry
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsragu med persiljebakade

    morötter och potatisterrine

  • Veckans Kött: helgrillad kottletrack av rapsgris

    med färskpotatissallad samt citron och vitlökssmör

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaiss

    med krutonger och saffransaioli

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare

    med bbq-majonnäs samt klyfftpotatis och picklad lök

La Fontana

  • Helstekt ryggbiff med rödvinsås

    rostad potatis och grönsallad

  • Stekt Fläsknoisette

    med duchessepotatis och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Osso buco på kalv serveras med limekräm
  • Laxfylld spättafilé serveras med vitvinssås
  • Kikärtsbiffar serveras med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med rostade rotsaker

    och dijongräddsås

  • Levergryta med bacon och lök samt lingon
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Tomat- och basilikapaj med kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Laxpasta, grädde, saffran, purjolök & bladspenat
  • Kyckling, rödcurry, böngroddar, kokosmjölk, ris
  • Hamburgare ”DeKevil” - Högrev/Bringa/Entrecote

    BBQsås, picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel

  • Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu

    sojaböna, picklad rödkål

Pinoccio

  • Chili con carne med ris
  • Fläskköttsgryta med ris eller potatis
Wednesday, May 22