Lunch menu

Tuesday, 21 May

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsstekt koljafilé med citronaioli

    och örtstompad potatis

  • Gård: Nattbakad högrev med lök- och

    baconsky samt potatisgratäng

  • Äng: Majsplättar med bönsalsa

    och lökfrästa haritcot verts

  • Pasta: Spagetti med röd pestosås

    lufttorkad skinka och mozzarella

  • Sallad: Couscoussallad toppad med

    kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med färska

    champinjoner, dijonsenap, vitlök & parmesan

  • Indisk: chicken do pyaza
  • Vegan: attar palak
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • GRILL: kycklingspett med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Chili con carne av högrev med tortilla, ris & nachos
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Entrecote med strimlad lök

    vattenkastanjer & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Krossad nattbakad karre med sesam soya

    och ingefära serveras med stekt ris och chiliaioli

  • Veckans Kött: Helgrillad kottletrack

    av rapsgris med färskpotatissallad samt citron och vitlökssmör

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaiss

    med krutonger och saffransaioli

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare

    med bbq-majonnäs samt klyfftpotatis och picklad lök

La Fontana

  • Järpar med gräddsås,lingon och kokt potatis
  • Kycklinglårfilé med stekt potatis och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Fetaostbiffar serveras med tzatziki
  • Stekt strömming serveras med skirat smör

    & rårörda lingon

  • Wokade nudlar med tofu

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad torsk med potatis- och

    blomkålspuré samt gräslökssås

  • Helstekt fläskfilé med rostad potatis och rödvinssås
  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Tomat- och basilikapaj med kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lättrimmad sej, pepparrot, bryntsmör

    dillkokt potatis

  • ”Stifado”, grekiskköttgryta, kanel

    smålök, rostad potatis

  • Hamburgare ”DeKevil” - Högrev/Bringa/Entrecote

    BBQsås, picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel

  • Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu

    sojaböna, picklad rödkål

Pinoccio

  • Raggmunk med fläsk & lingon
  • Plommonspäckad karre med potatis & sås
Tuesday, May 21