Lunch menu

Monday, 20 May

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad torsk- och sejdublett med purjo

    och sparris samt potatispuré

  • Gård: Biff a la Lindström

    med skysås, inlagd gurka samt rostad potatis

  • Äng: Ostgratinerade rotfrukter

    med citron och kikärtor samt persiljeris

  • Pasta: Spagetti med röd pestosås

    lufttorkad skinka och mozzarella

  • Sallad: Couscoussallad toppad med

    kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • pankopanerad kycklingfilé med champinjonsås

    & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Kåldolmar med gräddsås & lingon,

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: chicken do pyaza
  • Vegan: mattar palak
  • poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Baconlindad bratwurst med potatismos

    & gurkmajonnäs

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
  • Veg: Ostpanerad quorn med potatismos

    gurkmajonnäs & grilltomat

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & röd chili
  • Pasta: med fläskfilé, bacon & kantareller

    i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med rökt tomat och paprikasky

    samt rostade rotfrukter och persiljecreme

  • Veckans Kött: Helgrillad kottletrack av rapsgris

    med färskpotatissallad samt citron och vitlökssmör

  • Veckans Under Ytan: Bouillabaiss

    med krutonger och saffransaioli

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare

    med bbq-majonnäs samt klyfftpotatis och picklad lök

La Fontana

  • Moussaka med grekisk sallad och vitlöksbröd
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås

Scandic Väst

  • Klassisk pytt i panna serveras

    med stekt ägg & rödbetor

  • Smörstekt torskrygg serveras med citruskräm
  • Vegetarisk pytt i panna

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med lax och räkor i citronpepparsås
  • Wallenbergare med potatismos, lingon

    och ärtor

  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda lingon
  • Tomat- och basilikapaj med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta cacciatore, ostronskivling

    bacon, tomat, grana padano

  • Isterband, persilje- & senapsstuvad potatis, rödbeta
  • Hamburgare ”DeKevil” - Högrev/Bringa/Entrecote

    BBQsås, picklad rödlök, chili fries, avocado, mozarella, pretzel

  • Vegetarisk – Poké bowl, friterad tofu

    sojaböna, picklad rödkål

Pinoccio

  • Köttfärslåda med potatis gräddsås & lingon
  • Panerad spätta med currymajonnäs
Monday, May 20