Lunch menu

Thursday, 16 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsfylld kungsflundra

    med vitvinssås och ljummen bulgursallad

  • Gård: Chipotlegratinerad nötfärsbiff

    med mustig skysås och råstekt potatis

  • Äng: Paprikasotad palsternacka

    med soltorkad tomatcreme och råstekt potatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med rökt sidfläsk

    grana padano och svartpeppar

  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka

    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Italiensk kycklingfilé fylld med salami, mozzarella

    & färsk basilika, serveras med ugnsrostad klyftpotatis & cidersås

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lammstek med timjan & vitlök

    samt potatis-& purjolöksgratäng

  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Tortellinigratäng

    med spenat, kvibille & hackade mandlar

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille & strimlad skinka
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med tillbehör
  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"

    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis

    och brynt löksmör samt rökt gräddfil

  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne

    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar med brynt smör, ärter och gräddsås
  • Varmrökt lax med kokt potatis

    och dansk remouladsås

Scandic Väst

  • Skånsk kalops serveras med rödbetor
  • Fänkålbakad kummel serveras med vitvinssås
  • Broccoli & blomkålsgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad fläskkarré med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Rimmad torsk med bacon, smålök, champinjoner

    potatispuré och rödvinssky

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, ris

    och gräddfil

  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kokt torsk, ägg & persiljesås, krossad potatis
  • Casareccepasta, fläskkarré, gorgonzola, grädde
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa

    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella

    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Krögarbiff med stekt lök sky & lingon
  • Panerad kycklingfile med ris & currydragonsås
Thursday, May 16