Lunch menu

Friday, 17 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med citrongräddsky

    solrosfrön och potatispuré

  • Gård: Fläskfilé Black & white

    med sparris samt potatis- och purjokaka

  • Äng: Vegetarisk vårrulle sweet n´sour

    med soja och jasminris

  • Pasta: Carbonara med rökt sidfläsk

    grana padano och svartpeppar

  • Sallad: Sallad på potatis, salami

    lufttorkad skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (bearnaisesås & pepparsås)

    serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med dillstekt potatis

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli, pommes

    coleslaw & BBQ-sås

  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg: Rödbetsbiff med tryffelaioli

    pommes & coleslawsallad

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta med vitvinssås, örter & rökt lax
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hel bakad högrev med örter, rostad vitlök

    och rödvin serveras med potatis och selleripure samt picklad lök

  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"

    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis

    och brynt löksmör samt rökt gräddfil

  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne

    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Specialbuffé: Grillmix (Kyckling-, nötkött- och

    blandfärsspett, kycklingvingar). Stekt potatis, tzatziki, bearnaisesås

Scandic Väst

  • Porterstek serveras med gräddsås, pressgurka & gelé
  • Panerad spätta serveras med västkuströra
  • Mozzarellabakad tortellini med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Örtkryddad lammstek med rostade

    rotsaker samt rosmarinsky

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor

    ris och gräddfil

  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, dill- & romsås

    stekt småpotatis, citron

  • Rostbiff, pepparsås, tomat

    & rödlöksallad, rostade rotsaker

  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa

    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella

    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Fläskfilé med pommes & bearnaisesås
  • Lasagne al forno med tomatsallad
Friday, May 17