Lunch menu

Wednesday, 15 May

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med örtmajonnäs

    citron och smörsvängd potatis

  • Gård: Ört- och vitlöksfylld fläskytterfilé

    med rödvinssky och spenatrisotto

  • Äng: Kryddig bönbiff serveras

    med citronkesella och spenatrisotto

  • Pasta: Pasta Carbonara med rökt sidfläsk

    grana padano och svartpeppar

  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka

    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • pannbiff (svensk blandfärs) med stekt lök, & gräddsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • isterband från Hugos chark i gränna,

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • chicken tandoori with fresh mint- &

    coriander chutney, onion- & tomato salad

  • Vegan: dal tadka
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Parmesangratinerad laxfilé med tomat-

    & olivcreme samt broccoli

  • Veg: Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok: Kyckling "Paneng" med cocosmjölk & röd curry
  • Pasta med strimlad rostbiff, grädde,

    konjak & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad hel spjällsida "sweet & sour"

    med nudelsallad och chilimarinerad kål

  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"

    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis

    och brynt löksmör samt rökt gräddfil

  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne

    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé med rosmarinstekt potatis

    och bearnaisesås

  • Nötköttspett med ugnsrostade

    grönsaker och chilimajonäs

Scandic Väst

  • Kycklingspett serveras med jordnötssås
  • Färskostbakad sej serveras med dillsås
  • Vegetariskspett

P2 Restaurang & Catering

  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Färskostfylld kyckling med rostad potatis

    samt örtgräddsås

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, ris och gräddfil
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda, potatispuré, rödvinssås

    rökt sidfläsk, brynt lök

  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa

    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella

    friterad ostronskivling

  • Linguine alla puttanesca

    (tomat, oliver, kapris & sardeller)

Pinoccio

  • Mangochutney glacerad ytterfile

    med pepparsås & potatis

  • Pytt bellman med ägg & rödbetor
Wednesday, May 15