Lunch menu

Tuesday, 14 May

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad torskfilé

    med krämig räksås och picklad lökpotatis

  • Gård: Fetaostfylld färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomat och rostad potatis

  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade tomater

    lök, svamp, grädde och ost

  • Pasta: Pasta Carbonara med rökt sidfläsk

    grana padano och svartpeppar

  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka

    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: green gram curry
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Biffgryta med smålök, bacon & paprika samt ris
  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Bakad potatis med skagenröra samt tomat-& löksallad
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Kyckling med thai basilika, ingefära & chili
  • Pasta: med kyckling, strimlad pepparsalami

    & hackade oliver

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Citronconfiterad kyckling med stomad potatis

    och rosmarinsstekta morötter

  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"

    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis

    och brynt löksmör samt rökt gräddfil

  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne

    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Brässerad högrev ugnsbakade grönsaker och rödvinsås
  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis

    bearnaisesås och ädelostsås

Scandic Väst

  • Kålpudding serveras med gräddsås & rårörda lingon
  • Smörstekt torsk med rödbetor & kapris
  • Rostade rödbetor med Chevré & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Ugnsbakad lax med rostade småpotatisar

    asiatisk gurksallad samt sojasmör

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor

    ris och gräddfil

  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjursgryta, kokosmjölk, citrongräs

    koriander, rotsakstagliatelle

  • Kafta lammfärsspett, citron, tzatziki, friterad potatis
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa

    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella

    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Stekt fläsk med löksås kokt potatis
  • Lättpanerad kummel med limesås
Tuesday, May 14