Lunch menu

Monday, 13 May

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ost- och chilitoppad sejrygg

    med limecreme, grönsaksjulienne och ris

  • Gård: Kycklinglårfilé ”Coq au vin” med rött vin

    champinjoner samt timjanpotatis

  • Äng: Vegetarisk chili med nachos och ris
  • Pasta: Carbonara med rökt sidfläsk

    grana padano och svartpeppar

  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad

    skinka och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • dijongryta på högrev, serveras med ris

    eller kokt potatis

  • dillfylld strömmingsflundra med skirat smör

    & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • indisk: chicken tikka masala
  • vegan: green gram curry
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med raita, basmatiris & naanbröd
  • Wok: Fläskfilé fräst i vitlök & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
  • Grekisk färsbiff

    med balsamicosky, tzatziki & grekisk sallad

Restaurang Matkultur

  • Sirapsbakade kåldolmar med gräddsås

    och rårörda lingon samt kokt amandine

  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"

    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker

  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis

    och brynt löksmör samt rökt gräddfil

  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne

    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Shishkebab på blandfärs

    med timjanstektpotatis och tzatziki

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcréme

Scandic Väst

  • Fläskkotlett i mangocurrysås
  • Pepparrot & färskostbakad sej med rostade morötter
  • Rostade rotsaker med yoghurtkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Flygande Jakob med ris
  • Kryddig köttfärsgryta med bönor

    ris och gräddfil

  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, champinjoner, paprika, ris
  • Kyckling Tikka Masala, yoghurt, naanbröd
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa

    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella

    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Marinerad karre med potatis sås & äpplemos
  • Schnitzel m stekt potatis & bearnaisesås
Monday, May 13