Lunch menu

Thursday, 9 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohusländsk fiskgryta med rotfrukter

    serveras med limeyoghurt

  • Gård: Långbakad fläskkarré med rödvinssky

    kantareller och potatisgratäng

  • Äng: Morotsbiff med champinjoner

    persiljekesella och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta penne i krämig paprikasås

    toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Matvetesallad med kapris, purjolök

    ägg och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Havets wallenbergare (torsk- & laxfilé) skirat smör

    picklad fänkål, gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: pepper chicken, serveras med ris & raita
  • Vegan 1: indisk green beans thoran
  • Vegan 2: fråga i restaurangen
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta med bacon & kapris

    samt ris eller kokt potatis

  • Veg: Spenatlasagne med coleslaw

    eller soppa & pannkakor

  • Wok: Kyckling "Paneng" cocosmjölk & röd curry
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad Kalvfärsbiff med syrad gurka

    och äppelgräddsås samt slungad amandine

  • Veckans Kött: Pluma från Utegris timjansbakade

    morötter samt citron/lagerbladssky och rostad potatis

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad sejfile

    med krämig gräslöksrisoni och spenatpesto

  • Veckans Vegetariska: Grillad gemsallad med "Linsotto”

    på belugalinser och grillade grönsaker samt ajvaryoghurt

La Fontana

  • Kycklinglårfilé med grönsallad

    och ugnsrostade grönsaker och ädelostsås

  • Ryggbiff med ugnsgrillad potatis och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Kycklinggryta på röd curry & cashewnötter
  • Laxgratäng med broccoli serveras med dillkräm
  • Wokade nudlar med primörer & sweetchilikräm

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med ramslöksmajo och färskpotatis
  • Ostpanerad fläsknoisette med tomatsås och ris
  • Biff Stroganoff med ris
  • Bakad rotselleri med parmesancreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ärtsoppa med pannkakor sylt & grädde
  • Skomakarlåda
  • Vegetarisk ärtsoppa
  • Veckans sallad: Grekisk sallad
  • Veckans pasta: Kyckling i pepparsås

Pinoccio

  • Köttfärslimpa med gräddsås lingon
  • Kycklingpastagratäng med grönsallad
Thursday, May 9