Lunch menu

Wednesday, 8 May

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming

    med potatispuré och senapscreme

  • Gård: Salviastekt kycklingfilé

    med citronsky samt örtrostad potatis

  • Äng: Moussaka på aubergine

    och linser serverad med tzatziki

  • Pasta: Pasta penne i krämig paprikasås

    toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Matvetesallad med kapris, purjolök, ägg

    och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs) med gräddsås

    pressgurka & lingon, potatismos eller kokt potatis

  • Krämig biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med pressgurka & ris

  • Indisk: pepper chicken, serveras med ris & raita
  • Vegan 1: indisk green beans thoran
  • Vegan 2: fråga i restaurangen
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorsk

    dansk remouladsås, kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vildsvinsgryta ala Morberg

    med rött vin & skogssvamp samt gelé & pressgurka

  • Lax-& skaldjurspaella med saffransaioli
  • Veg: Grönsakspaella med saffransaioli
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med svamp och färskostlasagne
  • Veckans Kött: Pluma från Utegris timjansbakade

    morötter samt citron/lagerbladssky och rostad potatis

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad sejfile

    med krämig gräslöksrisoni och spenatpesto

  • Veckans Vegetariska: Grillad gemsallad med "Linsotto”

    på belugalinser och grillade grönsaker samt ajvaryoghurt

La Fontana

  • Entrecôte med klyftpotatis och rödvinssås
  • Stekt rödspätta med kokt potatis

    och dansk remouladsås

Scandic Väst

  • Pannbiff serveras med stekt lök, rårörda lingon

    & gräddsås

  • Tomatbakad torsk serveras med citronsås
  • Vegetarisk paj med soltorkad tomat & fetaost

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinggryta med thaicurry och ris
  • Paella med örtdressing
  • Biff Stroganoff med ris
  • Bakad rotselleri med parmesancreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med potatispuré, vitvinssås

    fänkålscrudité

  • Bacon lindad kycklingfilé med rostad potatis

    dragonsås, haricoverts

  • Stekt morotsbiff med potatispuré, fänkålscrudité
  • Veckans sallad: Grekisk sallad
  • Veckans pasta: Kyckling i pepparsås

Pinoccio

  • Helstekt kotlettrad med pepparsås
  • Pytt i panna med ägg & rödbetor
Wednesday, May 8