Lunch menu

Tuesday, 7 May

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Västerbottengratinerad flundrafilé med ajvarmajo

    och krossad potatis

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås

    inlagd gurka och stekt potatis

  • Äng: Rödbetsbiffar med ajvarmajo

    och rotfruktsgratäng

  • Pasta: Pasta penne i krämig paprikasås

    toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Matvetesallad med kapris, purjolök

    ägg och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Spaghetti med fläskfilé, färska champinjoner

    & vitlök, toppad med knaperstekt bacon

  • Indisk: nadan kozhi curry

    serveras med ris & raita

  • Vegan 1: indisk potato masala
  • Vegan 2: tofu med haricots verts i chilisås

    toppad med sojabönor

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta

    dansk remouladsås, kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Ugnstekt laxfilé med dillhollandaise & broccoli
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat & chevre
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Biffchili med vitlökskrutonger och

    avocadoyoghurt samt rostad potatis

  • Veckans Kött: Pluma från Utegris timjansbakade

    morötter samt citron/lagerbladssky och rostad potatis

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad sejfile

    med krämig gräslöksrisoni och spenatpesto

  • Veckans Vegetariska: Grillad gemsallad med "Linsotto”

    på belugalinser och grillade grönsaker samt ajvaryoghurt

La Fontana

  • Korv Stroganoff med kokt potatis eller ris
  • Lasagne al forno på mozarella

Scandic Väst

  • Piccata på kycklingfilé serveras

    med vitlöksdoftande tomatsås

  • Bakad laxfilé med sötpotatis

    serveras med sojadressing

  • Tofusatay serveras med jordnötssås

P2 Restaurang & Catering

  • Köttfärslimpa med svampsås
  • Rimmad torsk med bacon, lök

    champinjoner och potatismos

  • Biff Stroganoff med ris
  • Bakad rotselleri med parmesancreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk med löksås, kokt potatis
  • Gulaschgryta med vispad creme fraiche, kokt potatis
  • Vegetarisk gulaschgryta
  • Veckans sallad: Grekisk sallad
  • Veckans pasta: Kyckling i pepparsås

Pinoccio

  • Stekt fläsk med löksås
  • Panerad fisk med remouladsås
Tuesday, May 7