Lunch menu

Monday, 6 May

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja

    champinjon, vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad sejfilé med hackat ägg

    riven pepparrot och brynt dillsmör

  • Gård: Stekt fläsknoisette med chilibearnaise

    samt potatis- och lökpanna

  • Äng: Mustig grönsaksgryta

    med fänkål och chili samt citronris

  • Pasta: Pasta penne i krämig paprikasås

    toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Matvetesallad med kapris, purjolök, ägg

    och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw

    serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Hemlagad pytt i panna med stekt

    ägg & inlagda rödbetor

  • Indisk: nadan kozhi curry, serveras

    med ris & raita

  • Veg 1: indisk potato masala
  • Tofu med haricots verts i chilisås

    toppad med sojabönor

  • Asiatisk lunchbuffé
  • FISK: stekt panerad stillahavsspätta

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff med fransk senap & salvia

    serveras med stekt potatis

  • Stekt panerad kummel med dansk remouladsås
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Italiensk färskkorv med tomat och rosmarinssky

    samt baconbakade grönsaker och ruccolaaioli

  • Veckans Kött: Pluma från Utegris timjansbakade

    morötter samt citron/lagerbladssky och rostad potatis

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad sejfile

    med krämig gräslöksrisoni och spenatpesto

  • Veckans Vegetariska: Grillad gemsallad med "Linsotto"

    på belugalinser och grillade grönsaker samt ajvaryoghurt

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och kall dillcrème
  • Grillad biff utan kappa med stekt potatis

    och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Fläskytterfilé serveras med krämig basilikasås
  • Bakad kummel i gräddig chilisås
  • Krämig ost & spenat pasta

P2 Restaurang & Catering

  • Skinkstek med gräddsås och äpplemos
  • Chiligryta med lagrad ost, rödlök, gräddfil och ris
  • Biff Stroganoff med ris
  • Bakad rotselleri med parmesancreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pannbiff med gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon
  • Kycklinggryta med curry, basmatiris
  • Vegetariskgryta med oumph & curry, basmatiris
  • Veckans sallad: Grekisk sallad
  • Veckans pasta: Kyckling i pepparsås

Pinoccio

  • Kålpudding med gräddsås & lingon
  • Pasta carbonara
Monday, May 6