Lunch menu

Friday, 10 May

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Lättrimmad torskrygg med citrus

    samt ljummen potatis- zucchinisallad

  • Hav: Kalvfärsbiff med gräddsås

    rårörda lingon samt potatispuré

  • Äng: Ricotta- och spenatfylld tortelloni

    med ratatouille och riven ost

  • Pasta: Pasta penne i krämig paprikasås

    toppad med fläskfilé och örter

  • Sallad: Matvetesallad med kapris, purjolök, ägg

    och lax samt pepparrotsmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Schweizerschnitzel cordon bleu (ost- & skinkfylld)

    bearnaisesås, gröna ärtor & stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: pepper chicken, serveras med ris & raita
  • Vegan: indisk green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Entrecôte med chilimarinerad blomkål

    & broccoli samt cashewnötter

  • Pasta: med strimlad rostbiff i pepparsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burgare med klyftpotatis

    och baconmajo samt picklad lök

  • Veckans Kött: Pluma från Utegris timjansbakade

    morötter samt citron/lagerbladssky och rostad potatis

  • Veckans Under Ytan: Örtbakad sejfile

    med krämig gräslöksrisoni och spenatpesto

  • Veckans Vegetariska: Grillad gemsallad med "Linsotto”

    på belugalinser och grillade grönsaker samt ajvaryoghurt

La Fontana

  • Specialbuffé: Högrevsburgare med cheddarost, stekt
  • sidfläsk, coleslaw, hamburgerdressing

    saltgurka, dijonsenap

Scandic Väst

  • Kalvstek serveras med gräddsås, gelé & pressgurka
  • Krämig fisk & skaldjursgryta serveras med aioli
  • Rostad blomkålsgryta

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s burgare med tryffelmajo, syrad lök

    och klyftpotatis

  • Biff Stroganoff med ris
  • Bakad rotselleri med parmesancreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Schnitzel med rostad potatis

    skysås, gröna ärtor, kryddsmör

  • Nasigoreng med sweet-chilidressing
  • Quorn schnitzel med bearnaisesås

    gröna ärtor, kryddsmör

  • Veckans sallad: Grekisk sallad
  • Veckans pasta: Kyckling i pepparsås

Pinoccio

  • Laxfile med vitvinssås & kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås & parmesan
Friday, May 10