Lunch menu

Thursday, 25 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad rödspätta

    med skagensås, citron och kokt potatis

  • Gård: Nattbakad högrev

    med skogssvampsås, lingon och potatispuré

  • Äng: Zuccinipoppers

    med syrlig tomatcreme och bulgur med purjo

  • Pasta: Fusilli med kyckling

    lök och zucchini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Couscous med pastrami,

    kronärtskocka, oliver samt tomatpesto

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Halstrad färsk laxfilé med pepparrotscreme

    serveras med dillslungad potatis

  • Indiskt: chettinadu kozhi curry

    serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk dal palak
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Veg: Spenat-& quornlasagne med coleslawsallad

    eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med fetaost

    och soltorkade tomater samt örtsky

  • Veckans kött: "Rydberg" på nattbakad högrev med

    smörsauterad lök och senapscreme samt råstekt potatis

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad kolja

    med brynt smör samt ägg örter och matjessill

  • Veckans Vegetariska: Potatisgnocchi

    med babyspenat champinjoner och citronpesto

La Fontana

  • Ugnsgrillad hel laxsida

    med kokt potatis och dansk remouladsås

  • Grillade Spanska biffar(nötfärs,couscous)

    serveras med äppeltzatziki

Scandic Väst

  • Citron & vitlöksmarinerad kycklingfilé

    serveras med gremolata

  • Havets wallenbergare

    serveras med skirat smör & ärtor

  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt inlagd strömming med potatismos och kall örtsås
  • Sambalkyckling med knaprigt bacon och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Rimmad lax, persilje- & dillstuvad potatis

    picklad vårlök

  • Korvstroganoff, dijon grädde

    champinjoner, grillad paprika

  • Hamburgare ”Juicy Kev” 180g – högrev/entrecote

    /bringa, gruyère, tryffelmajonnäs, rostad lök

  • Vegetarisk – Vit AAA sparris, hollandaise

    krossad pepparrotspotatis, mandelpotatischips

Pinoccio

  • Moussaka
  • BBQ ribs med pommes & bearnaisesås
Thursday, April 25