Lunch menu

Wednesday, 24 April

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtstekt torskfilé med kall romsås

    bakade betor och dillkokt potatis

  • Gård: Färsbiff med chilisky, limecreme och klyftpotatis
  • Äng: Morotsråraka med rödbetssalsa och citruskesella
  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Couscous med pastrami

    kronärtskocka, oliver samt tomatpesto

Restaurang Chili & Lime

  • skomakarlåda (fläskfilé med rödvinsås

    bacon, inlagd gurka & potatismos)

  • Nötköttbullar med gräddsås, lingon & inlagd gurka

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indiskt: malabari chicken curry

    serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med gurkmajonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk chenna masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad gårdskarré med cognacsgräddsås

    & ugnsrostad delikatesspotatis

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök
  • Pasta: Tortellinigratäng med ädelost

    & strimlad skinka

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med med rökt paprikasky

    samt tzatsiki och vitlöksrostad potatis

  • Veckans kött: "Rydberg" på nattbakad högrev med

    smörsauterad lök och senapscreme samt råstekt potatis

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad kolja

    med brynt smör samt ägg örter och matjessill

  • Veckans Vegetariska: Potatisgnocchi

    med babyspenat champinjoner och citronpesto

La Fontana

  • Kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis och ädelostsås
  • Ryggbiff med potatisgratäng och rödvinssås

Scandic Väst

  • Fläskfilé black & white
  • Panerad kolja serveras med skagenröra
  • Sojafärsfyllda paprika

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Ugnsbakad torsk med gräslökshollandaise
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Havskatt, brandade, mandelpotatischips, grana padano
  • Vegetarisk mexikansk chili, svarta bönor

    matvete, tortillabröd, lime yoghurt

  • Hamburgare ”Juicy Kev” 180g – högrev/entrecote

    /bringa, gruyère, tryffelmajonnäs, rostad lök

  • Vegetarisk – Vit AAA sparris, hollandaise

    krossad pepparrotspotatis, mandelpotatischips

Pinoccio

  • Kålpudding med gräddsås & lingon
  • Kycklinggryta med ris
Wednesday, April 24