Lunch menu

Tuesday, 23 April

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • ABONNERAT

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • pasta alfredo (med kyckling,

    färska champinjoner, färsk basilika, vitlök & parmesan)

  • Indiskt: malabari chicken curry

    serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • FISK: sprödbakad torskfilé med gurkmajonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk chenna masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med 4-pepparsås & rårörda lingon
  • Ugnstekt laxfilé

    med limecreme samt mango-& avocadosallad

  • Veg: Grönsakswok med curry

    cashewnötter & cocosmjölk samt basmatiris

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Dillkött på kalv med glaserade morötter

    och slungad amandine

  • Veckans kött: "Rydberg" på nattbakad högrev med

    smörsauterad lök och senapscreme samt råstekt potatis

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad kolja

    med brynt smör samt ägg örter och matjessill

  • Veckans Vegetariska: Potatisgnocchi

    med babyspenat champinjoner och citronpesto

La Fontana

  • Varmrökt lax

    med klyftpotatis,stekt potatis,rostade grönssaker

  • Entrecôte

    med klyftpotatis,stekt potatis,rostade grönssaker

  • Spareribs(revbensspjäll)

    med klyftpotatis,stekt potatis,rostade grönssaker

  • Orientaliska biffar (innehållandes färsk persilja)

    med klyftpotatis,stekt potatis,rostade grönssaker

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa med fetaost serveras

    med soltorkad tomatsky

  • Rimmad torsk serveras med vitvinssås
  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacremé
  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Vinbakad sej, skaldjurssås

    sparrispotatis, tomat & löksallad

  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon
  • Hamburgare ”Juicy Kev” 180g – högrev/entrecote

    /bringa, gruyère, tryffelmajonnäs, rostad lök

  • Vegetarisk – Vit AAA sparris, hollandaise

    krossad pepparrotspotatis, mandelpotatischips

Pinoccio

  • Raggmunk med fläsk & lingon
  • Panerad fisk med citronmajonnäs & kokt potatis
Tuesday, April 23