Lunch menu

Friday, 26 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad kolja med grönärtssås

    samt citronslungad morot- och potatis

  • Gård: Panerad schnitzel

    med persiljesmör, skysås, citron och stekt potatis

  • Äng: Broccolibiff serveras med solroskärnor

    stekt potatis och dijondressing

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök

    och zucchini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Couscous med pastrami

    kronärtskocka, oliver samt tomatpesto

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläskytterfilé, kycklingfilé, chorizo)

    chili-bearnaisesås och potatisgratäng

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med pepparrotscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk dal palak
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Pasta: med salsiccia, lök, grädde & vin
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Apelsin och rosmarinsstekt kyckling

    med rostade rotfrukter och balsamicosky

  • Veckans kött: "Rydberg" på nattbakad högrev med

    smörsauterad lök och senapscreme samt råstekt potatis

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad kolja

    med brynt smör samt ägg örter och matjessill

  • Veckans Vegetariska: Potatisgnocchi

    med babyspenat champinjoner och citronpesto

La Fontana

  • Specialbuffé: Husets högrevsburgare med stekt

    fläsk, coleslaw, briochebröd, hamburgerdressing

Scandic Väst

  • Grillspett på nötkött serveras med tzatziki & aioli
  • Teriyaki bakad lax serveras med citruskräm
  • Gratinerad pasta med grön pesto

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, tartarsås, kokt potatis
  • Nattbakad karré ”go-chu-garo”, rostad majs

    chilibakad tomat, potatis fondant

  • Hamburgare ”Juicy Kev” 180g – högrev/entrecote

    /bringa, gruyère, tryffelmajonnäs, rostad lök

  • Vegetarisk – Vit AAA sparris, hollandaise

    krossad pepparrotspotatis, mandelpotatischips

Pinoccio

  • Porterstek med potatis & portersås
  • Fläskfilépasta med färska grönsaker
Friday, April 26