Lunch menu

Wednesday, 17 April

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt koljafilé med gräddig sås på lime

    samt ugnsbakad sötpotatis

  • Gård: Tomat- och vinbrässerad fläskytterfilé

    med spenat- och grönsaksrisotto

  • Äng: Pasta penne med broccoli

    stekta champinjoner och pestosås

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami

    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Biff a la lindström med gräddsås, lingon

    inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Kyckling-piccata (ostpanerad kycklingfilé)

    med tomatsås, serveras med ris

  • Indisk: chicken vindaloo, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk cabbage thoran
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Femöring på hackebiff med stekt ägg & löksky
  • Fiskgratäng med sparris, räkor & dill i vitvinssås
  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk, curry & cashewnötter
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: : Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff "Bourgogne" med potatispure
  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök

    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Fläskkotletter med kokt potatis och gräddsås
  • Currymarinerade kycklingfilér ,chilliaioli

    och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Helstekt karré provencale serveras med vitlökssky
  • Salviabakad kolja i citronsås
  • Vegetarisk pytt

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med brynt sojasmör

    och asiatisk gurksallad

  • Levergryta med bacon och lök
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pastasallad med pesto, serranoskinka

    och ruccola

  • Spansk tortilla med oliver, lök

    grillad paprika och mojo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Havskatt, brandade, mandelpotatischips

    grana padano

  • Vegetarisk mexikansk chili, svarta bönor, matvete

    tortillabröd, lime yoghurt

Pinoccio

  • Köttfärslimpa med inlagd gurka & potatis
  • marinerad kycklingfile

    med stekt potatis & bearnaisesås

Wednesday, April 17