Lunch menu

Tuesday, 16 April

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska

    smaker med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé

    med purjo- och sellerislaw och persiljestompad potatis

  • Gård: Fransk färsbiff med rostad potatis

    rotfrukter samt grönpeppargräddsky

  • Äng: Ugnspannkaka

    med keso samt vitkåls- och lingonsallad

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami

    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad oxfilé, färska champinjoner

    dijonsenap, vitlök & rosmarin

  • Indisk: chicken tikka masala

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk dal tadka
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Mustig gryta av dovhjort

    med rimmat sidfläsk, skogssvamp & gelé

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: med rostbiff, cognac, grädde & ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med tomat och fänkålspaella

    samt äppeltzatsiki

  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök

    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Brässerad högrev med ugnsgrillad

    timjanspotatis och rödvinssås

  • Ugnsgrillade spareribs med BBQ-glaze

    stekt potatis och aoli

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne
  • Spätta roulader serveras med vitvinssås
  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med champinjonsås
  • Ostpanerad falukorv med potatismos och gurkmajonnäs
  • Pastasallad med pesto, serranoskinka och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Vinbakad sej, skaldjurssås

    sparrispotatis, tomat & löksallad

  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon

Pinoccio

  • raggmunk med fläsk & lingon
  • panerad spätta m remouladsås
Tuesday, April 16