Lunch menu

Monday, 15 April

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé på örtsauterade grönsaker

    saffransris och limeaioli

  • Gård: Rosmarinstekt kycklingfilé

    med rostad paprikasås och vitlökspotatis

  • Äng: Gratinerad zuccini

    med chipotlechilibönor samt saffransris

  • Pasta: Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami

    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta toppad med guacamole

    serveras med nachochips & ris

  • Honung- & vitlöksmarinerad svensk fläskkarré

    med äppelmustsås, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Indisk: chicken tikka masala

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk dal tadka
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Stekt panerad kummelfilé med dill-& romsås
  • Veg: Grönsaksgryta "Jakob"

    med strimlad quorn, banan & jordnötter

  • Wok: Fläskfilé med sötsursås

    med bacon & örter i het tomatsås

  • Pasta: med bacon & örter i het tomatsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Helgrillad kotlettrad med choronsås

    och rostade rotfrukter

  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök

    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcréme
  • Smörstekt Entrecôte med stekt potatis

    rostade grönsaker, pepparsås och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Grillad kyckling serveras med currysås
  • Kokt torsk serveras med ägg & persiljesås
  • Stekt ris med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med fänkål- och äppleslaw
  • Kycklinggryta med röd curry och cocosmjölk

    samt ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pastasallad med pesto, serranoskinka

    och ruccola

  • Spansk tortilla med oliver, lök

    grillad paprika och mojo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Choucroute, bakad fläsksida,

    bratwurst, surkål, potatis puré

  • Kyckling med rödcurry

    äggnudlar, cashewnöt

Pinoccio

  • benfri kotlettrad m champinjonsås
  • kålpudding m gräddsås & lingon
Monday, April 15