Lunch menu

Thursday, 18 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling,

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxpudding med pepparrotsyoghurt

    och skirat smör

  • Gård: Salviamarinerad helgrillad fläskfilé

    med vitvinssky och potatisgratäng

  • Äng: Kryddig kikärtsbiff med råmarinerad

    blomkål och potatisgratäng

  • Pasta penne i krämig gorgonzolasås

    med lufttorkad skinka och purjolök

  • Sallad: Potatissallad toppad med salami

    feta och sparris samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparbakad fläskfilé med cognacsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & örtstekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken vindaloo

    serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk cabbage thoran
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé "Black & White"

    med pommes frites samt SILL & DILL

  • Veg: Grönsaksbiffar med bearnaise & pommes frites
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök & champinjoner
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med potatis och ruccolaterrine

    samt rostad vitlökssky och gröna bönor

  • Veckans Kött: Grillad Vildsvinsburgare med syrad lök

    tryffelmajo och friterad klyftpotatis med parmesan

  • Veckans Under Ytan: Gravad lax

    med dillstuvad potatis och senapscreme

  • Veckans Vegetariska: Pumparisotto

La Fontana

  • Lunch utgår. Ordinarie meny gäller

Scandic Väst

  • Fjärils kotlett serveras med svampsås
  • Panko panerad sej serveras

    med dansk remouladsås

  • Ljummen couscous sallad

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingfilé med rostad potatis och tzatziki
  • Fläskfilégryta med gorgonzola,

    champinjoner och lök samt ris

  • Varmrökt lax med kall

    dill- och romsås samt kokt potatis

  • Pastasallad med pesto

    serranoskinka och ruccola

  • Spansk tortilla med oliver

    lök, grillad paprika och mojo

  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Räksallad med sparris och ägg

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Rimmad lax, persilje- & dillstuvad potatis

    picklad vårlök

  • Korvstroganoff, dijon grädde

    champinjoner, grillad paprika

Pinoccio

  • Wallenbergare m gröna ärter

    skirat smör & potatismos

  • lunchkorv med stekta grönsaker & bostongurka
Thursday, April 18