Lunch menu

Thursday, 11 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål,

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé

    med citron- och örthollandaise samt rotfruktspytt

  • Gård: Isterband med dillstuvad

    potatis och inlagda rödbetor

  • Äng: Gryta på garbanzobönor

    chili och kummin serveras med örtbulgur

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med fläskfilé

    oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche

    samt äppelpaj med vaniljsås

  • Halstrad färsk laxfilé med örtcreme

    Serveras med dillstekt potatis & citron

  • Indisk: chicken nirali, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk aloo gopi
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker,

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Sparrissoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Nattbakad kotlett

    med persiljemos samt bacon-& rödvinssås

  • Veg: Ärtsoppa/Sparrissoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med svart peppar & strimlad lök
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad högrev med hummus

    och bakade grönsaker samt chimichurri

  • Veckans Kött: Oxkind med syrad löksallad

    och parmesangratinerad potatis

  • Veckans Under Ytan: Citron och pepparrotsbakad Sej

    med syrlig dillsky samt gräddslungad potatis

  • Veckans Vegetariska: Balsamicoglaserade

    betor med örtstompad potatis och chevrecreme

La Fontana

  • Helstekt fläskfilé med svampsås och klyftpotatis
  • Kycklingsspett med ädelostsås

    & ugnsrostade grönssaker

Scandic Väst

  • Potatis- och purjolökssoppa
  • Bakad spetskål

    med timjanhonung, rostad getost och quinoa

  • fiskgryta med musslor.

    kräftstjärtar. aioli och krutonger

  • Wallenbergare med lingongräddsås och rostade äpplen
  • Lökris med bakade tomater

P2 Restaurang & Catering

  • Grillad kyckling med sesamsky och het kålsallad
  • Grönärtsoppa med kallrökt lax

    och vispad creme fraiche samt dessert

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Panerade kikärtsbiffar

    med fetaostcreme och het kålsallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, dijon grädde,

    champinjoner, grillad paprika.

  • Rimmad lax, persilje-

    & dillstuvad potatis, picklad vårlök.

Pinoccio

  • ärtsoppa med fläsk & tiramisutårta
  • kålpudding med gräddsås lingon
Thursday, April 11