Lunch menu

Friday, 12 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med vitt vin, räkor

    grädde, potatis och vitlökskrutonger

  • Gård: Grillad fläsknoisette

    med rödvinssky, ratatouille och ugnsbakad potatis

  • Äng: Morotsbiffar

    med ratatouille och stekt grönsaksris

  • Pestoslungad tagliatelle med fläskfilé,

    oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås & friterade lökringar,

    serveras med stekt potatis

  • Halstrad färsk laxfilé med örtcreme,

    serveras med dillstekt potatis & citron

  • Indisk: chicken nirali, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk aloo gopi

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller

    wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Wok: Entrecôte med chili, vitlök & färska champinjoner
  • Pasta: "Delicata" med bacon

    strimlad pepparsalami, lök & paprika

  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: Oxkind med syrad löksallad

    och parmesangratinerad potatis

  • Veckans Under Ytan: Citron och pepparrotsbakad Sej

    med syrlig dillsky samt gräddslungad potatis

  • Veckans Vegetariska: Balsamicoglaserade

    betor med örtstompad potatis och chevrecreme

La Fontana

  • Husets Black and white

    på oxfilé och fläskfilé med baconlindad sparris och duchesspotatis

  • Veckans Salladsbuffé (ingår i lunchpris)

    Rostbiff, lufttorkad skinka, grekisk sallad, kycklingsallad

Scandic Väst

  • Paprikasoppa smaksatt med jalapeno
  • Champinjonrisotto med svarta bönor
  • Anjovisbrässerad kolja

    med musselskum och vinbrässerad endive

  • Lättrökt grillad fläskkaré

    med smörbakad purjolök och löksky

  • friterad potatis med parmesan och timjan

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Örtkryddad lammstek

    med rostad potatis och fetaostcreme

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Panerade kikärtsbiffar

    med fetaostcreme och het kålsallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, tartarsås, kokt potatis.
  • Nattbakad karré ”go-chu-garo”, rostad majs,

    chilibakad tomat, potatis fondant

Pinoccio

  • Schnitzel m sötpotatispommes
  • Ugnsbakad lax m krämig vitvinssås
Friday, April 12